Välkommen att

kontakta oss

Följ oss gärna

   

@heladejgotland

Info

www.yogaky.se  - mer info om våra yogaklasser i lokalen. 
www.livskompass.se om du vill läsa mer om ACT och forskningsresultat.
Yoga för hela dej - gå gärna med i
FB-gruppen så har du full koll på vårat yogautbud.

F-skatt  Org. 7109213202

                                   

Om oss 

Vissa saker känns viktigt. Så viktigt att man vill dela med sig. Ni vet, när man lärt sig något och känner att ”Åh, så är det ju! det här borde ju alla få vara med om”. Så känner vi inför ACT. Vi utbildade oss till ACT-ledare för att ta chansen att inspirera andra till självutveckling och driver nu Hela Dej tillsammans. Vi har haft kurser sedan 2017.
Vi är de enda ACT-ledarna på Gotland i dagsläget.

Vår önskan är att  -  Du ska hitta och följa din inre kompass och leva det liv du vill leva.

Vårt jobb innebär att - Vi hjälper dig att reda ut vad som är viktigt för dig - och hur du ska ta dig dit du vill.
Du tränar dig i att hantera det som stressar dig och ta steg mot en tillvaro med mer balans. Vi hjälper dig se möjligheterna.

Vi tror på helheten och erbjuder något för både kropp, själ och sinne och vi använder oss ofta och gärna av yoga och medveten närvaro. 
Ett yogapass med oss ger dig ett ord på vägen, en tanke som fördjupar, en känsla som stannar kvar eller en fråga som för dig vidare längs din egen väg.
Du upplever lugnet, lär dig att andas och tränar på att vara närvarande. Allt för att minska stress och finna återhämtning.Therese Liljebäck - jag arbetar till vardags som Kundservicechef på Svenska Spel och på fritiden, förutom med dessa kurser, även som yogainstruktör och massör.
Jag är riktigt bra på att lyssna och ställa de frågor du kanske inte vill ha, de frågor som utmanar och jag hoppas de väcker något som ger dig riktning. 


Jessica Johanson - jag är utbildad lärare sedan 20 år och arbetar på Solbergaskolan. Är även yogalärare sedan 15 år tillbaka. Jag tycker om att utvecklas genom samtal och att lyssna på andra och mig själv. Jag är bra på att se andra människor.

 

Sa vi att vi tycker om att ha roligt också?!

© Copyright Hela Dej Gotland